AAU logo
Sarah H. Awad er årets underviser på psykologi i 2020

Sarah H. Awad er årets underviser på psykologi i 2020

Sarah Awad er valgt som årets underviser på baggrund af en afstemning på tværs af alle semestre på psykologi. De studerende beskriver hende som en vellidt underviser og vejleder, der fremmer de studerendes engagement og lyst til at dykke ned i egne interesser.

Lagt online: 27.01.2020

Sarah H. Awad, der blandt andet underviser i socialpsykologi, beskrives som en dygtig og kompetent formidler og behagelig person, der formår at skabe et trygt læringsmiljø. I indstillingerne udtrykker de studerende:

  • Sara er super dygtig! Hendes undervisning er godt struktureret, hun er god til at forklare svære begreber, hun danner et godt overblik over, hvad der er vigtigst, og hun er god til at lære os at anvende teorien på cases. Hun er bare en super god underviser!
  • Sarah har gjort socialpsykologi til en fornøjelse at have og har gjort begyndelsen af studiet langt mere overskuelig. Hun har også konsekvent lyttet til vores feedback og forberedt os til eksamen.
  • Sarah er en VILDT dygtig underviser, som altid er i øjenhøjde med os og forsøger at forstå, hvor vi vil hen med de ting, vi siger og arbejder med. Hun er enormt hjælpsom, en fantastisk formidler, og det er tydeligt, at hun godt kan lide at undervise os. Tak til Sarah! Hun har betydet SÅ meget for min start på universitetet og er et af mine forbilleder.
  • Sarah tager udgangspunkt i, hvor man som studerende er, hvad der er ens interesser, og hun er fleksibel ift., hvad man har brug for. Hun formår at hjælpe en til at få struktureret projektforløbet, så det bliver overskueligt.
  • Alt i alt, en fremragende underviser og projektvejleder, der gør mig fagligt klogere, men samtidig selvstændig og motiveret til at grave ned i mine interesser.