Har du mistet en ægtefælle/partner, og ønsker du at dele dine erfaringer i et forskningsprojekt?

Har du mistet en ægtefælle/partner, og ønsker du at dele dine erfaringer i et forskningsprojekt?

Vi har fået mange henvendelser og har fundet nok deltagere!

Lagt online: 28.08.2018

Vi har fundet nok deltagere!

I ”Sorgens Kultur” undersøger vi, hvordan sorg opleves af den enkelte og forstås i relation til den kultur vi lever i. Projektet: ”Sorgen mellem lykke og lidelse” fokuserer på relationen mellem sorg og kærlighed, samt den måde vi i lyset heraf forholder os til lykke, lidelse og det gode liv på.

Ved at deltage i projektet får du mulighed for at dele dine erfaringer og reflektere over det at miste og sørge. Herudover biddrager du til at belyse et almenmenneskeligt og kulturelt fænomen samt til vores mission om at skabe større opmærksomhed og forståelse for sorgens mange aspekter.

Dit bidrag er relevant hvis du:

  • Har mistet en ægtefælle/partner indenfor de seneste 3-18 måneder.
  • Placerer dig aldersmæssigt indenfor en af de tre følgende grupper: 30-45 år eller 70-80 år.
  • Er indstillet på at blive interviewet tre gange af ca. 1,5 times varighed i peioderne nov.-dec. 2018, maj-juni 2019 og nov.-dec. 2019.
  • Indvilliger i at dine erfaringer bliver brugt anonymt i forskningshenseender.

Uddybende information om projektet kan findes på: www.sorg.aau.dk

Hvis du har interesse for at deltage, er du velkommen til at kontakte psykolog og ph.d.-studerende Alfred Bordado Sköld på mail: alfred@hum.aau.dk eller telefon:  2289 4551. Såfremt du skriver, bedes du angive alder, kontaktoplysninger samt en kortfattet beskrivelse af tabet og den situation, du står i. Du vil herefter blive kontaktet telefonisk med uddybende information, og du vil få mulighed for at stille spørgsmål.