Download rapport og idékatalog om uddannelse og frafald

Download rapport og idékatalog om uddannelse og frafald

Download rapporten Flere velfærdsuddannede i Nordjylland - en frafaldsanalyse af uddannelserne til sygeplejerske, radiograf, social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent. Rapporten er udarbejdet af Lene Tanggaard og Charlotte Wegener.

Lagt online: 14.12.2012

Det er sjældent muligt at udpege én årsag, når et uddannelsesforløb gennemføres eller afbrydes. Det er et samspil af mange faktorer, og ofte er det netop samspillet mellem flere hændelser – tilfældige og planlagte, der har indflydelse på hver enkelt elevs og studerende vej gennem eller ud af en uddannelse. Det fremgår af en rapport og et idékatalog om fastholdelse af elever og studerende, som Lene Tanggaard og Charlotte Wegener har udarbejdet. Undersøgelsen fokuserer ikke alene på fastholdelse af elever og studerende, men også på hvordan uddannelsesfeltet som helhed med alle dets aktører kan bidrage med nye innovative vinkler på læringsmiljøet generelt gennem grænsekrydsende samarbejder.

Download rapporten Flere velfærdsuddannede i Nordjylland - en frafaldsanalyse af uddannelserne til sygeplejerske, radiograf, social- og sundhedshjælper og social- og sundhedsassistent

Download idékatalog

Rapporten er udarbejdet af Professor Lene Tanggaard og ph.d.-studerende Charlotte Wegener, som begge er tilknyttet vidensgruppen Qualitative Studies.